Public relations

Manifestacija “Veče Kupovine I Dobre Zabave" PET GODINA SA NAMA.

Putujte kroz noć kupovine i prelazite granice fantastičnih popusta!
NOVA DIMENZIJA KUPOVINE I ZABAVE ZA CELU PORODICU

“Veče kupovine i dobre zabave” održava se tri puta godišnje u aprilu, avgustu i decembru, u terminu od 18h-24h.
Organizatori manifestacije su Turistička organizacija grada Šapca i Fashion Day produkcija, pod pokroviteljstvom grada Šapca.

U manifestacija učestvuje oko 200 trgovačkih i uslužnih objekata u gradu Šapcu.
U okviru manifestacije se organizuju promocije i mini bazar umetničkih i starih zanata na otvorenom.
Broj posetioca manifestacije se kreće po nekim procenama izmedju 10000 i 15000.Po nekim procenama i prihodi trgovačkih i uslužnih objekata te večeri se uvećavaju i do 3 puta.

Naravno, čitavo ovo komercijalno-umetničko dešavanje je propraćeno bogatim muzičko-scenskim, umetničkim i izložbenim programom, što čitavom događaju daje jednu sasvim novu dimenziju kupovine i zabave za celu porodicu!

Manifestacija nije samo potrošačkog karaktera već i zabavnog, što podrazumeva razne muzičko-scensko umetničke izvođače koji upotpunjavaju program glavne bine i raznovrsnim programom u toku večeri na raznim lokacijama u gradu.

Želimo da svim generacijama uz kvalitetnu kupovinu i korišćenje usluga pružimo promociju kvalitetnog kulturnog programa i dobru zabavu za celu porodicu.

Ovakva vrsta događaja ima veliki značaj za privredu i turizam našeg grada, a samim tim, ovom atraktivnom manifestacijom grad Šabac kao poznati stari trgovački grad, zaslužuje da bude ubeležen na mapi šoping turističkih destinacija.

Šabac je od najranijih vremena poznat po svojim trgovcima i razvijenom trgovinskom mrežom. Razvijenu trgovinu naš grad može da zahvali upravo odličnom geografskom položaju koji mu je pružao pogodnosti za razvoj ove privredne grane koja je u prošlosti bila čvrst temelj razvoja našeg grada.

Danas u našem gradu možete doživeti deo šabačke trgovačke tradicije koja je u našim sugrađanima duboko ukorenjena. Upravo kroz manifestaciju "Veče kupovine i dobre zabave" šabačke trgovine će Vam na jedno veče otvoriti svoja vrata...
Kažu da ko nije trgovao sa Šapčanima i u Šapcu, taj nikada nije dobro pazario! Zato i ne čudi da se upravo u Šapcu i održava tipska manifestacija trgovačkog karaktera, na obostrano zadovoljstvo. Kažu da je mušterija uvek u pravu - dođite i proverite.
Ovo je najveći festival kupovine i najveći shopping mall pod otvorenim nebom .

Šoping je globalni trend i aktivnost koju podjednako upražnjavaju i uživaju u njoj i žene i muškarci. Brojne svetske destinacije kupovinu stavljaju u red glavnih turističkih atrakcija. Radi bolje promocije, produžavanja sezone i (još) intenzivnijeg podizanja potrošačke svesti, sve su popularniji šoping festivali. Pored primamljive ponude prodavnica festivali su upotpunjeni propratnim muzičkim, plesnim i modnim događajima.
Ovakva vrsta događaja ima veliki značaj za privredu i turizam našeg grada, a samim tim, ovom atraktivnom manifestacijom grad Šabac kao poznati stari trgovački grad, zaslužuje da bude ubeležen na mapi šoping turističkih destinacija. Cilj nam je da i ovoga puta festival kupovine privuče što više posetioca iz našeg regiona. Prosečan broj posetilaca manifestacije se kreće  do 15 000 posetilaca.

Očekuju Vas fantastični popusti od 10 do 70% I naravno dobra zabava.!
Naš grad je tokom cele godine organizator različitih manifestacija i događaja, što nas svrstava u destinaciju manifestacijonog turizma na turističkoj mapi Srbije.

Pored proverenih i već sada brojnih tradicionalnih manifestacija u našem gradu,  pronađite prostora i vremena za posetu  "Bazaru starih i umetničkih zanata" od 10:00 do 24:00 časova koji se održava na platou ispred stare Robne kuće, a uveče prošetajte šabačkom čaršijom u periodu od 18.00 do 24.00 časa i budite deo atmosfere  Večeri Kupovine i Dobre zabave".
Generalni pokrovitelj manifestacije grad Šabac
Organizatori manifestacije Turistička organizacija grada Šapca i Fashion Day produkcija.
www.vecekupovine.com
Vidimo se!

1 2 3 4 5 6 7  >  >>